Uskon hengessä

Olen koonnut eSiru-sarjastani kirjan nimeltä Uskon hengessä. Tämä kirja on ollut jaossa aiemminkin, nimittäin suppeammassa muodossa ja ilmaisjakeluna. Nyt se on laajennettu 120 'siruun' ja sisältää jo kuudesosan Simon blogista eSiru (joka on KR92-käännöksen mukainen). Kirja on painettu BoD-palvelun kautta ja on periaatteessa myös kirjakauppajakelussa. Kirjan takakannen esittelyteksti:

Tämä kirja on koottu kirjoittajansa blogista, jossa on lyhyitä kirjoitelmia kristillisen uskon näkökulmasta. Blogin kirjoitelmat on jaettu kolmeen kategoriaan: profetiat, rohkaisut ja siunaukset. Tähän kirjaseen on valikoitu 120 kirjoitelmaa, noin kuudesosa koko blogista. Tämä kirjanen on ennen kaikkea tarkoitettu uskovien - tai uskosta kiinnostuneiden - luettavaksi ja se sopii etenkin karismaattisten kristittyjen käteen. Tämän kirjan tarkoitus on rohkaista ja rakentaa lukijoiden uskoa ja luottamusta Jumalaan. Paras tapa hyötyä tästä kirjasta, on lukea sitä rukouksen hengessä: "Puhu, Herra, palvelijasi kuulee!"

Kirjaa voi tilata nettikaupasta hintaan 34,90€. Kirja on kovakantinen sisältäen 264 sivua. Sitä saa myös myöhemmin e-kirjana, joka maksaa vain muutamia euroja.

Joku voi paheksua hintaa, kun olen pyrkinyt kaiken antamaan ilmaiseksi. Toisaalta en ole vähään aikaan jaksanut pyörittää omaa nettikauppaani, joten tämä BoD-palvelu mahdollistaa kirjojeni jakelun jatkumisen. Tavoite on, että se jatkuisi vielä ajallisen elämäni jälkeenkin. Sitä varten olisi hyvä, jos joku voisi ottaa minun kirjallisen aineistoni haltuunsa ja huolehtia ns 'digitaalisesta perinnöstäni'. En ole vielä löytänyt sopivaa henkilöä siihen.

Toistaiseksi myyn vain kahta kirjaa, toinen myynnissä oleva on Kylvö ja korjuu. Mutta Issuu-palvelussa on edelleen neljä kirjaa luettavissa ilmaiseksi. Jos olet kiinnostunut lähetystyöstä, saat ilmaista luettavaa tilaamalla Vallankumous lähetystyössä -kirjan täältä - on minun kääntämäni ja siksi mainostan tässä yhteydessä. Kaikista mainituista ehdoton bestseller: jaettu miljoona tai pari eri kielillä.

Elävät tietävät sen, että heidän on kuoltava... Ihminen ei tiedä aikaansa... Saarn.9:5,12.

Luetuimmat nyt:

Kokosydäminen antautuminen

Itsehoidon musta vyö

Sinettisormus työn alla